Harry Potter-tapahtuma 5.2.2015

artikkelikuva

Tervehdys kaikille uskollisille lukijoillemme – tämä blogi ei ole aivan vielä kuollut, vaikka välillä siltä tuntuisikin! Erilaiset muutokset meidän kaikkien työtehtävissä ovat vaan syöneet jo aiemminkin harvassa ollutta bloggaukseen käytettävää aikaa. Face-päivityksiä ennätämme sentään joskus heittelemään.

Tällä kertaa haluan vinkata ensi torstaille ajoittuvaa kansainvälistä Harry Potter Book Night -tapahtumaa. Olemme koko HelMet-rintamana mukana, eli tapahtumia on jokaisessa kaupungissa, Espoo Helsinki Vantaa – pieni Kauniainen putosi joukosta, mutta sieltä ei ole pitkä matka jonnekin Espooseen osallistumaan velhomaiseen hulinaan. Aloite tapahtumaan osallistumisesta tuli asiakkaalta, joten tässä todiste, että voitte vaikuttaa kirjastonne toimintaan! (Hankintapyyntöjäkin saa lähettää. Ja jos uskaltaudut laittamaan sähköpostiosoitteesi mukaan, niin me vastaammekin!)

Tämä video on tosi upea, kannattaa katsoa!

Sini Neuvonen

Ibbotson, Cooper, Le Guin, Tolkien, satukokoelmat – suosikkikirjani olivat fantasiaa jo ennen kuin genreistä mitään tiesin. Aineistovalintaa tekevänä koetan pysyä mukana sekä fantasian että scifin uutuuksissa. Hyviä kirjoja on enemmän kuin aikaa lukea.

Kirjoita kommentti