Monipuolista lautapelaamista Kirjasto Isossa Omenassa

artikkelikuva

LautapeliIson Omenan kirjastossa on ollut kesän alusta ollut mahdollista tulla maanantaisin pelaamaan erinäisiä lautapelejä rennossa ympäristössä. Pelattavat pelit vaihtelevat pelaajien toiveiden ja osaamisen mukaan ja yritän joka viikko tuoda jotain uutta. Kerho pidetään aloittelija ystävällisenä ja apua saa aina. Englannin kielen-taito on avuksi useissa peleissä. Kirjaston valikoima on laaja, mutta omiakin pelejäkin saa tuoda. Tule pelaamaan lemppareitasi tai löytämään uusia!

Kerholla toistaiseksi pelattuja pelejä: XCOM, Five Tribes, Love Letter, Isle of Skye, Magic the Gathering

Kesän viimeinen kerhopäivä on 18.7. Kerho saa kuitenkin syksyllä jatkoa Palvelutorilla.

Lisää tietoa: tatu.junkkari(a)espoo.fi

Tässä vielä linkki tapahtumaan.

Meerit Heiskanen

Lapsuus Diana Wynne Jones, nuoruus Ursula Le Guin, aikuisuus Ann Leckie, vanhuus vielä kysymysmerkki. Tällä hetkellä vaikutan Tapiolan kirjaston aikuistenosastolla ja Kibecon coniteassa.