Kirjavan sataman kirjoittajat

Anniina YlinenAnniina Ylinen (4)

Kesäsijaisena toimiva kirjastoneuvoja, joka herätelainailee kotiinsa huojuvia kirjapinoja ja nauttii lukemisensa mieluiten ulkoisesti pihakeinussa.

Anssi SajamaAnssi Sajama (4)

Olen kiinnostunut modernista kirjastotyöstä ja sen kehittämisestä. Olen mukana ict puolen projekteissa sekä pajatoiminnassa. #insinööri #humanisti #tietoasiantuntija #kirjastopedagogi #

Eeva KlingbergEeva Klingberg (14)

Kirjan nimi joka kuvaa minua parhaiten: Onnelliset ihmiset lukevat ja juovat kahvia.

avatar for Heidi RisuHeidi Risu (45)

Olen kasvanut Harry Potterin kanssa samaa matkaa ja odottanut omaa kirjettäni Tylypahkasta...turhaan...jästi mikä jästi. Luen enimmäkseen nuorten fantasia- ja dystopiakirjallisuutta, koska jotkin aikuisten teokset ovat vain liian vaativia ja raakoja minulle. "What if love were a disease"

avatar for Ira CottierIra Cottier (1)

“Outside of a dog, a book is a man’s best friend. Inside of a dog, it’s too dark to read.” – Groucho Marx

Irina GolyshevaIrina Golysheva (2)

Sellon kirjastossa työssä.

Katariina LauronenKatariina Lauronen (5)

Olen kiinnostunut oppimisesta ja osaamisen kehittämisen kysymyksistä. Asiakkaiden ja asukkaiden näkökulman oivaltaminen on oman työni kehittämisen jatkuva haaste ja samalla työn antoisin puoli.

Lauri HolopainenLauri Holopainen (3)

Pitkän linjan kirjastolainen. Uudet palvelut kuten pajatoiminta kiinnostaa. Uudet palvelut muokkaavat mielikuvaa kirjastosta ja luovat uusia merkityksiä niin asiakkaille kuin henkilökunnallekin. Tilastot ja infograafit kiinnostavat myös. Ei ole merkityksetöntä, kuinka me kuvaamme kirjastojen toimintaa.

Marjukka PeltonenMarjukka Peltonen (2)

Innostun monesta, erityisesti lapsista ja nuorista, hyvistä tarinoista ja värkkäilystä. Kirjaston toivon vaalivan kaikkea, mikä herättää mielikuvituksen, uteliaisuutta ja itse tekemisen innon. 

Marjut SaloniemiMarjut Saloniemi (30)

Olen viestintäasiantuntija Espoon kaupunginkirjastosta. Olen opiskellut aikoinaan suomen kieltä ja kotimaista kirjallisuutta. Lukeminen ja kirjoittaminen ovat sydäntäni lähellä.

Meerit HeiskanenMeerit Heiskanen (45)

Lapsuus Diana Wynne Jones, nuoruus Ursula Le Guin, aikuisuus Ann Leckie, vanhuus vielä kysymysmerkki. Tällä hetkellä vaikutan Tapiolan kirjaston aikuistenosastolla ja Kibecon coniteassa.

Merja PihlajamäkiMerja Pihlajamäki (2)

Olen YTM ja ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti. Päätyökseni toimin Espoon kaupunginkirjastossa kirjastopalvelupäällikkönä. Ihmiset ja ihmisten väliset suhteet sekä niiden kehittäminen kiinnostavat minua.

Miika MiettunenMiika Miettunen (4)

Kirjastopalvelupäällikkö Espoon kaupunginkirjastossa. Vastuualueina kirjastoaineisto ja kokoelmat, logistiikka, talous.

Mikko AiraksinenMikko Airaksinen (84)

Olen johtava kirjastopedagogi Ison Omenan kirjastosta. Luen laajalti kauno- ja tietokirjallisuutta.

avatar for Mikko HämäläinenMikko Hämäläinen (3)

Huolehdin kirjaston digitaalisista palveluista, kirjastoautomaatiosta ja ict-laitehankinnoista.

Minna TeirikangasMinna Teirikangas (1)

Kirjastopedagogi, Tapiolan kirjasto

Oili SivulaOili Sivula (10)

Espoon kirjastojen pajapalveluista ja kansainvälisestä toiminnasta vastaava kirjastopalvelupäällikkö. ***

Bibliotekstjänstchef som har ansvar för alla makerspace i Esbo stadsbibliotek. Internationellt arbete hör till mig också! ***

Library Service Manager responsible for all makerspaces in Espoo City Library. I also look after our intenational guests! ***

Руководитель сектора библиотечного обслуживания

avatar for Pälvi LepoluotoPälvi Lepoluoto (1)

Kirjastoelämä on vienyt minua moneen paikkaan, mm. Porista Sallaan ja Torniosta Espooseen. Tällä hetkellä minua innostavat ihmisten välinen vuorovaikutus ja osaamisen edistäminen, tulevasta tiedä en.

Pudi KettunenPudi Kettunen (3)

Olen kuupoileva kirjastolainen ja palloileva pajalainen.

avatar for Raisa-Hannele Alameri-SajamaRaisa-Hannele Alameri-Sajama (12)

Olen pitkänlinjan kirjastolainen, kirjastopedagogi, jonka sydän sykkii lukemisen tukemiselle kaikin positiivisin keinoin. Nautin kirjoittamisesta, lukemisesta ja kirjakeskusteluista . Jag är en finlandssvensk bibliotekspedagog och en bokmal. I'm a library pedagogue and a bookworm.

Reeta VoutilainenReeta Voutilainen (2)

Oppiminen ja kirjastot, johtavan kirjastopedagogin työssä olen voinut yhdistää nämä kaksi rakkauttani. Viime vuosina olen ollut lastenkirjallisuuden suurkuluttaja ja e-aineiston vinkkaaja. Minua kiinnostaa oppiminen, mediailmiöt, monilukutaito ja kirjastojen tulevaisuus. Inspiroidun tarinoista. Nykyisin toimin asiakaspalvelupäällikkönä.

Riku NurkkaRiku Nurkka (1)

Sekä kulttuurista että tekniikasta kiinnostunut nykyisin Tapiolan kirjaston Pajassa työskentelevä kirjastopedagogi.

Saala ErloSaala Erlo (2)

Jo melkein vuosikymmenen ajan olen toiminut asiakasoppaana kirjastossa jossa ydintyöni tapahtuu Pajassa. Olen vannoutunut elokuvafriikki, joka lukee aivan liian vähän kirjoja kirjastolaiseksi.

avatar for Sakari HeikkaSakari Heikka (2)

I'm a Library Pedagogue, Music Pedagogue and Musician.

Sami LahtinenSami Lahtinen (5)

Kirjastoneuvoja Sellon kirjastossa. Kirjoittaja pitää musiikista, kitaran soitosta ja Warren Ellisin sarjakuvista. Ja itsestään puhumisesta kolmannessa persoonassa.

Sini NeuvonenSini Neuvonen (76)

Ibbotson, Cooper, Le Guin, Tolkien, satukokoelmat – suosikkikirjani olivat fantasiaa jo ennen kuin genreistä mitään tiesin. Aineistovalintaa tekevänä koetan pysyä mukana sekä fantasian että scifin uutuuksissa. Hyviä kirjoja on enemmän kuin aikaa lukea.

Taru LiikanenTaru Liikanen (3)

Kuvisope kirjastoseikkailulla! Olen kuvataideopettajaksi valmistunut, sittemmin kirjastoutunut, johtava kirjastopedagogi Ison Omenan ja Tapiolan kirjastoissa. Intohimona monilukutaidot ja palvelumuotoilu, lukemaan innostaminen tekemällä ja taitamalla, uteliaisuutta ja mielikuvitusta ruokkien. Pajatoiminta, lapset ja nuoret, luovuus, mediakasvatus, taiteilu ja tapahtumat.

avatar for Vieraileva kirjoittajaVieraileva kirjoittaja (232)

Kirjavassa satamassa saa äänensä kuuluviin myös moni kirjoittaja, joka ei avusta blogia säännöllisesti. Vierailijat voivat olla Espoon kirjaston työntekijöitä, kirjailijoita tai muita kirjoittajia, joilla on sanottavaa kirjoista ja kirjastoista.